Pärlsmycken

Inget utstrålar tidlös elegans på samma sätt som pärlsmycken! Utforska vårt breda sortiment av pärlörhängen, pärlhalsband och ringar med pärlor. Pärlsmycken passar vid de flesta tillfällen - för att klä upp en enkel outfit eller att addera elegans när du ska på fest. Bär dina pärlsmycken som de är eller kombinera dem med andra Pandora-kollektioner!
41 träffar

Kategori

Sten

Metall

Pris

Storlek

Färg

Koncept

41 träffar
NY | Spara 30%
SEK 2299,00 Pris reducerat från SEK 3298,00 till (-30%)
NY | Spara 24%
SEK 1499,00 Pris reducerat från SEK 1998,00 till (-24%)

Upptäck Pandora smycken

Perlesmykker: øreringe, ringe, halskæder, armbånd og charms med ferskvandsperler

Opdag Pandoras fortryllende kollektion af perlesmykker, hvor elegance møder havets skatte. Vores udsøgte perlesmykker herunder perleøreringe, -armbånd og -halskæder er en perfekt gave til enhver kvinde eller pige. Lad vores smykker med ferskvandsperler sætte tonen af sublim elegance med deres tidløse design, der skinner med nåde og stil ved enhver betydningsfuld lejlighed.

Jackie Kennedy sagde engang, at perler altid er et godt valg, og vi er helt enige. Pandoras perlekollektion, udført med mesterligt håndværk og finesse, udtrykker raffinement og femininitet. Perler hører til en lille gruppe af naturlige ædelsten, der klassificeres som organiske ædelsten, og bruges på mange forskellige måder i vores smykker. Vores smykkehåndværkere anvender behandlet ferskvandsperler af højeste kvalitet og hvert smykke er unikt.

Vores perlesmykker er mere end bare accessories; de afspejler bærerens individualitet og tidløse skønhed. Vi har perlesmykker til enhver stil, uanset om du leder efter en enkel og elegant perlehalskæde eller et eventyrligt havfruevedhæng med en perle. Perler fås i en bred vifte af farver, former og størrelser og nogle har endda en fortryllende iriserende farveeffekt kendt som "orient". Giv dig selv eller en, som du holder af, et tidløst smykke, der emmer af havets magi og symboliserer kærlighed, glæde og succes.